Ako upraviť alebo vymazať nahranú fotografiu?
Stalo sa Vám, že ste po nahraní fotografie zistili, že ste zabudli doplniť názov alebo popis, chcete zmeniť jej súkromie, fotografia sa zobrazila otočená alebo ste jednoducho nahrali nesprávnu fotku? Nie je potrebné ju nahrávať znova – väčšinu údajov môžete jednoducho upraviť.
Stačí kliknúť na nahranú fotografiu. Fotografia sa otvorí na samostatnej stránke a vľavo hore nájdete modré ikony – ceruzku a smetný kôš.
Po kliknutí na ikonu ceruzky ✏️ sa otv